نه لباس شهرت بپوش و نه لباسی که تو را بیمقدار جلوه دهد . امام صادق(ع)
امضای تفاهم نامه سه جانبه شورای اسلامی شهر، شهرداری و انجمن انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل
تفاهم نامه سه جانبه شورای اسلامی شهر، شهرداری و انجمن انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل در مجمع عمومی سالانه انبوه سازان آمل منعقد شد .
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر آمل، احمد محمدی با بیان اینکه نتیجه چندین ماه پیگیری و برگزاری جلسات مستمر اعضای شورا و شهردار با انجمن انبوه سازان به ثمر نشست و منجر به انعقاد تفاهم نامه همکاری سه جانبه شد اظهار داشت : امیدوارم در سایه تعامل خوبی که بین شورا، شهرداری و انجمن انبوه سازان وجود دارد اتفاقات خوبی در شهر در زمینه پیشرفت، آبادانی و توسعه شهر، تسهیل امر سرمایه گذاری در بخش مسکن و حذف بروکراسی زائد اداری بیفتد .
رییس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه انبوه سازان سرمایه های صنعت مسکن، اقتصادی و معنوی شهرمان هستند و ورود انبوه سازان به مشارکت با شهرداری در نهایت به سود شهر است افزود : شهرداری در قسمت شهرسازی و واحدهای اداری برای انبوه سازان که مخاطبین اصلی و جامعه هدف ما هستند در بحث صدور پروانه و پایان کار تسهیلات ویژه ای در نظر بگیرد .
وی با تاکید بر اینکه آمل ۵۰ درصد از صنعت استان را در خودش جای داده و در بخش ساختمان نیز توانمندی بسیار زیادی دارد اما اتفاقاتی که د ر شهر آمل می افتد زیبنده و شایسته مردم فهیم این شهر نیست تصریح کرد : سازندگان مسکن در شهر آمل آنقدر توانمند هستند که در سطح کشور و حتی خارج از کشور می توانند آن را به رخ بکشند و انتظار داریم در سایه این تعامل سازنده ای که از سال گذشته با برگزاری جلسات و نشست های متعدد در حال انجام است عزیزان توجه ویژه ای به شهر خود داشته باشند .
محمدی اذعان داشت : انگشت اتهام را به سمت فرد خاص و دوره خاصی از شورا نمی گیرم اما زیرساخت هایی که برای توسعه پایدار و درآمد پایدار شهری در آمل باید ایجاد می شد حدود دو دهه با یک رکودی در بخش مدیریت شهری مواجه هستیم و تفکر مدیریت شهری زیرساخت های لازم را برای توسعه شهر ایجاد نکرد که امیدواریم با این تفاهم نامه اتفاقات خوبی بیفتد .
وی با بیان اینکه متاسفانه در بخش سرمایه گذاری فعالیت خوبی در شهرداری صورت نگرفته است گفت : اطلس سرمایه گذاری شهر آمل در حال تدوین است که انشاءا… بزودی ارائه خواهد شد .
رییس شورای اسلامی شهر آمل افزود : مجموعه شورا اعتقادشان بر این است وقتی این توانمندی در شهر ما وجود دارد چه الزامی است از سرمایه گذاران خارج از حوزه شهری و خارج از استان استفاده کنیم و به همین دلیل دست نیاز به سوی صاحبان علم، ثروت و صنعت ساختمان دراز کردیم تا پای کار بیایند و در بحث مشارکت و سرمایه گذاری ورود کنند .
وی خاطرنشان کرد : برای اولین بار در بحث بلندمرتبه سازی در وزارت مسکن و شهرسازی پیگیر شدیم و الحمدا… با مقاومتی که انجام دادیم طرح جامع مصوب کمیته برنامه ریزی استان شکسته شد و محدوده جدیدی حدود ۵۰۰ هکتار به محدوده ای که در سال ۱۴۰۰ تصویب شده بود اضافه کردیم و تمام تلاش ما در بحث بلندمرتبه سازی و پهنه های بلند مرتبه سازی است و ما به آن نیاز داریم .
محمدی با بیان اینکه در طرح تفضیلی که بزودی شروع خواهد شد بحث بلند مرتبه سازی را پیگیر خواهیم شد ادامه داد : با نشست هایی که با انجمن انبوه سازان برگزار شد دو مرحله ای کردن پروانه یا صدور پروانه موقت برای انجام یکسری از مقدمات کار را در دستور کار قرار دادیم همچنین ساختمان هایی که در سال های گذشته رای قلع بنا گرفته اند به دنبال آن هستیم تا راهکار قانونی پیدا کنیم و از این بن بست خارج شویم و سعی مان بر این است بتوانیم مشکلات و معضلات شما عزیزان را به حداقل برسانیم و زمینه حضور شما برای عمران و آبادانی شهر بیشتر شود .
جهانگیر آذری نیز در این مراسم گفت : متاسفانه در جامعه کنونی با مشکلات اقتصادی زیادی روبروی هستیم که مشکلات عدیده ای در حوزه کسب و کار ایجاد کرده است .
رییس انجمن انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل با بیان اینکه امروز وضعیت اقتصاد ما به شکلی به دولت و تصمیمات دولت وابسته است که بخش خصوصی در همه حوزه های اقتصادی و تولید در حال نابودی است و این مشکل گریبانگیر همه شده است افزود : جدیدا دولت مصوبه ای داده که اموال را به درآمد جاری تبدیل کند تا با آن پروژه های نیمه کاره کشور را به اتمام برساند که عملا امکان پذیر نخواهد بود و پولی که باید در عرصه اقتصاد خصوصی در جریان باشد تبدیل به سرمایه راکد می شود و آسیب هایش را به وضوح می بینیم که ظرف دو ماه گذشته ارز در کشور دو برابر شده است .
وی تصریح کرد : فعالین اقتصادی برای برون رفت از این مشکل باید راه چاره ای بیندیشند و همکاران ما که این توان و ظرفیت را دارند می توانند در کشورهای همسایه فعالیت کنند و حتی از کارگر و مصالح ساختمانی داخل استفاده کنند و سرمایه و انرژی خود را انتقال بدهند و ارز وارد کشور و شهر خود کنند و وظیفه ماست که این بستر را مهیا کنیم .